Min c-uppsats

Idag har jag för första gången sedan jag skrev min C-uppsats och avslutade museologin för 1½ år sedan vågat titta på den. Ända sedan vi flyttade hit har den legat i en blå mapp på skrivbordet, oöppnad, för det har vart så ångestfyllt att ta tag i den. Som jag har skrivit tidigare är det inte mycket kvar att komplettera, det skulle nog inte ta mer än någon dag, men det känns som ett stort, stort ångestmoment. Men idag när jag satt och läste slog mig tanken ”Vad hette min C-uppsats egentligen?”. Så jag öppnade mappen och läste titeln. Jag kände mig så stolt, främst över undertiteln som känns så akademisk. Jag bläddrade igenom uppsatsen lite och läste noteringarna över det jag behöver ändra och tillägga. Kände mig mer stolt och det kändes mycket lättare än tidigare att bläddra igenom den. Snart kan jag kanske äntligen göra den klar och även kompletteringarna så jag kan ta ut min kandidatexamen och få ett diplom att hänga på väggen så jag varje dag kan se att jag är faktiskt lite duktig.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,


Kommentarer

Min c-uppsats — 1 kommentar

  1. Pingback: D-uppsats. | Netza.se

Kommentera gärna!