Mitt hår är klart – svart till rött.

Svart_färgat_ sen 2003, endast tonat sen ett år tillbaka. Detta är en förebild. :P
Photobucket

En avfärgning (hej jag är för snål för frissan).

Photobucket

En blondering.

Photobucket

Min lugg har väldigt intressanta nyanser.

Photobucket

Efter andra blonderingen.

Photobucket

Fortf efter andra blonderingen.

Photobucket

Henna är lika omysigt som det ser ut.

Photobucket

3e blonderingen.

Photobucket

ush för henna. :P

Photobucket

Efter 1 hennafärgning + en extra i hårbotten (den var pastellorange först!) fick jag iaf fram den nyans i hårbotten som jag helst vill ha i hela håret…

Photobucket

men det var inte lätt att få in all henna så det är lite fläckigt, men det är ok, det ordnar sig ju efter fler färgningar. (lyfter man på håret finns även vissa blonda nyanser kvar i botten, men det syns inte som tur är. -.-)

Photobucket

Fläckigt. :P

Photobucket

Men i vissa ljus är nyanserna ganska ok. :P

Photobucket

Är väl inte så rekommenderat med en avfärgning + 3 blonderingar på en vecka, men jag är noga med vad jag stoppar i håret (inga schampo eller balsam med skitkemikalier i tex) så därför har nog mitt hår ändå klarat sig ganska bra.

Läs även andra bloggares åsikter om


Kommentarer

Mitt hår är klart – svart till rött. — 4 kommentarer

  1. vad använder du för schampoon då? de som finns på salonger etc är ju mer ”närande” än de som finns i dagligvaruhandeln, (sägs det iaf) men nackdelen är ju att bättre schampoon är dyrare :(

  2. Jag har noll koll på frisörschampon, men vanliga schampon man köper ute innehåller mest skitingredienser som mest är skadligt för håret trots att de säger annat. Jag använder bara eldorados schampo och balsam. Du kan läsa mer här http://lockig.se/?q=node/8.
    Det står att man bara ska använda balsam, men det funkar inte så bra att få ur allt om man har långt hår, det ser mest fett ut, så jag använder okej schampo också.

  3. ”okej schampoo” —vad menas? Är det en schampoo-sort eller menar du såna produkter som inte innehåller skräp? Bland de bästa schampoon jag använt är då ett som kommer ifrån BellBox, från deras Tigi-sortiment ;)

Kommentera gärna!