Oo

Shit. Läste i en forumtråd om lån, och förutom alla idioter som tar lån och krediter för allt, typ shopping så var det ett par där som tillsammans hade lån till CSN på 1 miljon. Shit. Och jag tänkte på vilken tur jag har haft som inte behövt ta så mkt CSN-lån utan bara sitter med ca 100k och tycker det är jobbigt. Men gud, en miljon…


Kommentarer

Oo — 4 kommentarer

  1. Ja det är så skönt att man inte är sådär akut vrålhungrig när måltiderna börjar närma sig. Tack, ska testa det receptet nån dag! Då kan Roger äntligen få äta ”bröd” också. Han kör lite striktare än mig eftersom han vill gå ner i vikt.

    Ja ja tycker också att cheescake känns ganska LCHF-igt, förutm kexen och sockret, men det är ju inte så mycket ;) Lite gott måste man ju få äta.

  2. Jag tycker inte att han väger för mycket, men han har gått upp 10 kg på ett år eller nåt och ska springa Lidingöloppet i höst så han vill ner nåra kilo till dess då det känns i knäna att han väger mer än förr när han springer!

    Precis! Ikväll kör vi chokladmousse med mörkchoklad och grädde. Känns väl också ganska okej ur lchf-synpunkt tycker jag :)

  3. Ja, lånar man ett helt år så är det väl 100k ca, så det är ju bara att räkna antal år. 5+5 år. Dvs, master i något ämne, lärare, läkare, eller dubbla examina. Är ju ganska lätt att komma upp i om man är två. Jag har ju läst ca 4 år och hade ju haft 400k om jag lånat hela perioden också.

Kommentera gärna!