Mitt drömhem.

Tittade precis på en blogg som ett par vänner till oss har startat om sitt husbygge. Än så länge är det bara tomt, men det ligger vid en sjö och huset verkar jättefint utifrån ritningarna. Men gaaah, får mig att tänka på mitt drömhus med dröminredning och allt.

Jag vill bo i ett gammalt hus, typ 1800-tal/sekelskifte. Helst fin gammal Hälsingegård. Pardörrar! Torn och tinnar, burspråk… Det får gärna vara renoverat men försiktigt då jag vill ha kvar all gammal charm. Jag vill ha ett stort vitt lantkök med smideshandtag, gammal vedspis och walk-in-skafferi (höhö).

Vill ha mycket ljust och gärna vitt men inget shabby chic. Kamin i varje rum (eller åtminstone ett) Mörka trädetaljer typ indiskt, smidesdetaljer, antika saker… och en matsal med vinröd medaljongtapet och stora ljusstakar eller facklor på väggarna. :P Jag skulle dö för en säng som Lady Dahmer har.

Resten funderar jag ännu på hur jag vill ha det.

Läs även andra bloggares åsikter om ,


Kommentera gärna!