Drömhemmet

Och på tal om inredning. Jag älskar ju sjukt många stilar vilket kommer ställa till det när jag skaffar hus för allting ska ju vara enhetligt blabla. Jag är ju svag för botaniska mönster men även toile-de-jouy-mönster älskar jag. :D

Sen vill jag ha ett mörkt gotiskt rum med mycket svart, döskallar och facklor.

Sen vill jag ha ett rum med franska medaljonger på väggarna med många mörka trämöbler. Gärna någon grön eller vinröd tapet. Lite sådär viktorianskt biblioteksinspirerat.

Samtidigt som jag kan uppskatta det som är modernt och minimalistiskt.

Vilket rum som blir vad vet jag inte riktigt, allt jag vet är att jag vill ha ett vitt lantkök med smidesbeslag och smidesdetaljer och gärna något stor antikt slagbord, vedspis och självklart ett walk-in-skafferi! :D

Allting inhyst i ett 1800-tals hus med alla fina detaljer bevarade, pardörrar, fina gamla handtag, höga fönster, och mycket snickarglädje. Folk skulle bli shizofrena av att komma hem till mig. :D

Läs även andra bloggares åsikter om ,Kommentera gärna!