Fototriss del 205: Tävling – Vad ligger dig varmt om hjärtat?

Fototriss har ett samarbete med Ving denna vecka. Man ska länka till ett land för en möjlighet att vinna ett presentkort hos Ving på 3000 kronor. Jag väljer att länka till Storbritannien för det är en dröm att bila genom b.la. Skottland och fota, fota, fota tills slutaren ger upp! :)

Vad ligger mig varmt om hjärtat?

1. Josef & mina katter
Josef and Skruttis

2. Den svenska naturen
Långängarnas naturreservat (Explore #350 121018)

3. Kulturhistoria
Bjuråkers forngård


Kommentarer

Fototriss del 205: Tävling – Vad ligger dig varmt om hjärtat? — 14 kommentarer

  1. Jag tycker också att du har härliga bilder. Skogsbilden med den mörka skogen och kontrasten med de ljusa gula löven, tycker jag jättebra. Skulle säkert göra sig i lite större format.

Kommentera gärna!